Špina

O nama

Tvrtka Špina djeluje na hrvatskom tržištu od 1990. godine i jedna je od vodećih hrvatskih tvrtki u opremanju interijera.

Zahvaljujući kontinuiranim ulaganjem u razvoj djelatnika i asortimana, u više od 25 godina postojanja tvrtka Špina je izrasla u tržišnog lidera u domeni opremanja interijera. Pouzdanog partnera u nama pronašli su i maloprodajni kupci i veliki investitori kao i arhitekti, o čemu govori niz relevantnih refrenci na području cijele Hrvatske.  

Prodajom vrhunske keramike, kupaonskog namještaja i sanitarija, pratimo svjetske trendove u opremanju interijera. Nudimo inovativna riješenja u kojima uz pomoć našeg educiranog osoblja, svaki pojedinac može prepoznati sebe. Jacuzzi, Catalano, Hansgrohe, Cotto d'Este, Porcelanosa, samo je dio renomiranih imena koje možete pronaći u našim izložbenim salonima. Naš smo asortiman obogatili dodatnim proizvodima koji kvalitetom i dizajnom predstavljaju iskorak u uređenju interijera. Radi se o svjetski poznatom brandu kamina Piazzetta, sustavu za vježbanje Kinesis poznatog proizvođača Technogym, te talijanski parket iznimnog dizajna iz tvornice Listone Giordano.

Razvoj Špine vidimo u razvoju usluga prema našim kupcima i to kroz kontinuirano educiranje djelatnika, razvoj prodajnih usluga i asortimana proizvoda, pri čemu će kvaliteta i elegancija biti nit vodilja.